Şehitlerimiz adına Okçuluk Turnuvası

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Afrin şehitlerimiz için okçuluk turnuvası düzenliyor

22 Şubat 2018 Perşembe 15:57
Şehitlerimiz adına Okçuluk Turnuvası

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nde Afrin Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit düşen askerlerimiz anısına Okçuluk Turnuvası düzenlenecek.

Yapılan açıklamaya göre, merkezde 2017 yılı Haziran ayından bu yana okçuluk eğitimleri veriliyor. Bu kapsamda ‘Zeytin Dalı Harekatı ve Afrin Şehitlerimiz’ adına Çorum Gençlik Merkezleri Olimpik Okçuluk Kulübü  okçuluk turnuvası düzenledi. Turnuva 3 Mart 2018 tarihinde saat 10:00'da Mahmut Atalay Gençlik Merkezinde başlayacak ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle açılacak. Kategoriler ise  9-13 yaş bay ve bayan, 14-17 yaş bay ve bayan, 18-29 yaş bay ve bayan şeklinde oluşturuldu. Programda Çorum Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü geleneksel okçuluk gösterisi yapacak. Turnuvaya katılmak isteyen gençler 0(364) 2231320 numaralı telefondan Gençlik Merkezi ile irtibata geçebilecek.

Son Güncelleme: 23.02.2018 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.