Seyirci yok ama canlı yayın var

Bu hafta seyircisiz maç oynama cezası alan Çorum Belediyespor'un maçı TV 19'dan canlı yayınlanacak.

17 Kasım 2017 Cuma 17:43
Seyirci yok ama canlı yayın var

Çorum Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Elaziz Belediyespor maçı Çorum’un uydudan yayın yapan tek televizyonu olan TV 19’dan canlı yayınlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Zeki Gül, Osmaniyespor maçında çıkan olaylar sonrası verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle bu maçın TV 19’dan canlı yayınlanacağını söyledi. Bu sayede bir nebze de olsa taraftarın mağduriyetlerini gidermeyi amaçladıklarının altını çizen Kulüp Başkanı Zeki Gül, “Osmaniyespor maçı aldığımız 1 maç seyircisiz oynama cezamız nedeniyle bu maçı Anadolu Güneşi TV 19’dan canlı yayınlatma kararı aldık. Bu sayede bizleri gönülden destekleyen taraftarlarımızın mağduriyetini bir nebze de olsa gidermiş olacağız.Bizlere konuyla ilgili her türlü desteği veren Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü Bey ve kanal yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

TV 19, Polarizasyon Dikey (vertical), Sembol 3000 ve 11096 frekansından yayın yapıyor.

Son Güncelleme: 18.11.2017 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.