Sigarayı bıraktırdılar, madalyaları aldılar

Fenerbahçe Basketbol Okulu sporcuları anne ve babalarına sigarayı bıraktırıp madalya aldılar

05 Aralık 2017 Salı 18:41
Sigarayı bıraktırdılar, madalyaları aldılar

Fenerbahçe Basketbol Okulu sporcuları sigaraya karşı mücadele başlattı.

Antrenör Yaşar Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre,  anne ve babalarına sigarayı bıraktıran sporcular antrenman sonunda madalya ile ödüllendiriliyor.

Antrenörler olarak sadece sporcuların değil aile ve yakınlarının da doğru alışkanlıklar edinmesini istediklerini belirten Yılmaz, ‘sigarasız sağlıklıyız ve ailece gelecekten umutluyuz’ sloganıyla mücadeleye devam edeceklerinin mesajını verdi.

Öte yandan ailelerine sigara bıraktırarak madalya kazanan öğrencilerin isimleri şöyle; Hemid Alp,Taylan Sarı, Ahmet Kaan Eren, Yiğit Ceyhan,Elif ve Umut Aydoğdu, Ada Ilbaş, Ada Eylül Atak, Duhan Fırat Kılıç, Efe Sami Şahin, Kuzey Eker, Ali Efe Gazi, Poyraz Doğan, Eymen Aygün, Öykü Ada Erol.

BASKETBOLCULAR TİYATRODA

Çorum Fenerbahçe Basketbol Okulu sporcuları, geçtiğimiz hafta sonu Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Leblebici Hor Hor’ adlı oyunu izlediler. Keyifle izlenen ve ayakta alkışlanan oyunun sonunda, sporcular İnce Taşkın ve İrem Su Yıldız, Leblebici Hor Hor karakterini canlandıran başrol oyuncusu Uğur Keleş’e Hitit medeniyetini simgeleyen bakır tablo hediye ettiler. Oyuncu Uğur Keleş de sporculara ve Çorum halkına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.