Spor Lisesi Şampiyonları Ağırladı

Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçiler Tevfik Kış , Nazmi Avluca , İnönü Üniversitesi BESYO öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Celal Taşkıran ve Giresun BESYO bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Beytullah Dönmez Spor lisesini ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

28 Ekim 2016 Cuma 23:13
Spor Lisesi Şampiyonları Ağırladı

Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçiler Tevfik Kış , Nazmi Avluca  , İnönü Üniversitesi  BESYO öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Celal Taşkıran ve Giresun BESYO bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Beytullah Dönmez Spor lisesini ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Şampiyon güreşçilerin başarıya giden yolun hikayesini öğrencilere anlattılar.Şampiyonluğa giden yolda ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını buna rağmen nasıl başarıyı yakaladıklarını anlatarak öğrencilere altın tavsiyelerde bulundular.Sadece başarılı sporcu olmanın yeterli olmadığını ahlaken de örnek kişiliğe sahip olunması gerektiğini belirttiler.Şampiyonların sporculuk hayatlarında unutamadıkları anları da öğrencilerle paylaştılar. Öğrencilerin heyecanla dinlediği şampiyon güreşçiler başarının azimle sabırla çalışmaktan geçtiğini belli aşamalardan geçtikten sonra başarının  yakalandığını belittiler. Öğretim görevlileri de spor da sadece antrenman yapmanın yeterli olmadığını iyi bir eğitim alınması gerektiğini belirttiler.Son olarak okul Müdürü Murat Terlemez Ata sporumuza uzun yıllar hizmet eden şampiyon güreşçilere ve hocalarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını öğrencilerin örnek alabilecekleri sporcuları öğrencilerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Şampiyon güreşçileri ve hocalarını öğrencilerle buluşturan Adil Candemir Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Karakuşa teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 28.10.2016 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.