Spor yapmayan çocuk kalmayacak

Suheyb-i Rumi İmam Hatip'ten spor hareketi

06 Eylül 2017 Çarşamba 11:44
Spor yapmayan çocuk kalmayacak

Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu spor yapılmayan okul ve çocuk kalmasın sloganı ile harekete geçti.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu’nda iki grup halinde kız ve erkek olmak üzere Wushu (kungfu)-Kyokushin Karate -Taekwondo gibi uzak doğu savunma sporlarında okul öğrencilerine  ve okul çevresinde oturan çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz olarak kurslar açılacağı bildirildi.


Çalışmaların uzman antrenörler gözetiminde başlayacağını belirten Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Davut Demirbaş, "Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı vatanına milletine hayırlı fert olmalarını sağlamak ve onları güzel bir geleceğe hazırlamak istiyoruz.  Bu amaç doğrultusunda gençlerimizin hizmetinde olacağız ve onları iyi bir geleceğe hazırlamak için çaba harcayacağız." dedi. 






Son Güncelleme: 06.09.2017 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.