Sungurlu galibiyet peşinde

Sungurlu Belediyespor Safranbolu maçına hazırlanıyor

10 Eylül 2018 Pazartesi 19:50
Sungurlu galibiyet peşinde

Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer, kendi sahalarında oynayacakları Safranbolu maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi.

1930 Bafraspor ile 1-1’lik beraberlik sonrasında bir değerlendirme yapan Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer, zor bir grupta olduklarını belirterek,  bu ligde kalıcı olmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Eğer şöyle devam etti: “Bizim haricimizdeki bütün takımlar bu ligde uzun sureden beri ligin havasını teneffüs etmiş takımlar. Genç bir takım olarak sezon başı çalışmaları itibariyle söylediğim gibi bu ligde kalıcı olmak için gereken mücadeleyi ligin sonuna kadar yapacağız. Takımımızın şu anki çalışma temposundan ve gidişatından son derece memnunum, oynadığımız hazırlık maçlarında bütün sporcularımızın performansını görme şansımız oldu. Hepsi çok özverili, nerede olduklarının farkında, bu lige farklı bir heyecan katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Fikstüre baktığınızda birbirinden kaliteli takımlarla zorlu maçlar oynayacağız, bizim takım olarak maç seçme şansımız yok, her maça aynı konsantrasyon ve ciddiyetle çıkmamız gerektiğinin farkındayız. Bizim amacımız belli, ligde kalıcı olmak, tabi sonuçta bu futbol. Sürprizler de olabilir, ama biz her maçta kendini bilen, haddini bilen bir takım olarak gerekli mücadeleyi lig sonuna kadar taşımak istiyoruz. Ligin ilk haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Safranbolu maçına da kendi sahamızda taraftarlarımızla bütünleşerek galibiyet parolasıyla çıkacağız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.