Şut çalışmasında sakatlandı

Çorum Belediyespor Karacabey maçının hazırlıklarına başladı

12 Aralık 2017 Salı 15:46
Şut çalışmasında sakatlandı

Çorum Belediyespor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı ilk yarının son maçı olan Karacabey maçının hazırlıklarına bugün başladı

Kızılcabölük maçının ardından verilen 1 günlük iznin sona ermesiyle yapılan antrenmana izinli olan Abuzer katılmazken, diğer futbolcular hazır bulundu. Nazmi Avluca Sahası’nda gerçekleşen antrenman düz koşular, 5’e 2, kanat ve şut çalışmasıyla sona erdi. Takım, bu maçın hazırlıklarına yarın da aynı saat ve sahada yapacağı antrenmanla devam edecek.
DOĞUKAN YARIDA BIRAKTI
Sol kanat oyuncusu T. Doğukan Pala, antrenmanı yarıda bıraktı. Şut çalışması sırasında sol ayak dizinden sakatlanan bu futbolcuya ilk müdahale kulüp masörü Ali Köseer tarafından yapıldı. Doğukan’ın sakatlığının ciddi olmadığı ve Karacabey maçının kadrosunda yer alabileceği açıklandı.
EMİN DE KATILDI
U14 takımının başarılı kalecisi Emin Bera Aydemir, antrenmana katıldı. Sergilediği performansla geçtiğimiz ay Antalya’da yapılan Milli Takım karmasına davet edilen Emin, Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanda yer aldı. Şut çalışmasında yaptığı kurtarışlarla futbolculardan da övgüler alan Emin’in, bundan sonraki süreçte her fırsatta A Takımı ile antrenmanlara çıkacağı ifade edildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.