Taraftara mesaj var

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Tarsus maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu

09 Mart 2018 Cuma 14:16
Taraftara mesaj var

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Tarsus maçını kazanmak için oynayacaklarını belirterek, böylesi önemli bir maçta taraftar desteğinin şart olduğunu söyledi.
‘TARAFTAR DESTEĞİ ŞART’

Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Tarsus maçında ilk kez takımın başında sahaya çıkacak olan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, taraftar desteğine mutlak ihtiyaç duyduklarını söyledi. Kendilerini bu göreve layık görenleri mahcup etmemek adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getiren Biçer, şöyle devam etti; “Öncelikle bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte ekibimizle birlikte üzerimize düşenin en iyisini yapmak adına çalışacağız. Göreve Tarsus maçıyla başlayacağız. Bu maç önemli bir maç. Arkasından da Kocaeli ile oynayacağız. Bu iki maçta bizim için eşit noktaları olan maçlar. Bir süredir kazanamayan takımımız var. Kazandığımız noktada geriye dönüşümüz çok daha kuvvetli olacak diye düşünüyorum. 12 maçlık bir süreç için buradayız. Benim bütün plan ve programım 12. maçı oynamak üzerine. Onun için bu 12. Maçı oynamak üzerine bu nedenle aradaki 11 maçı en iyi şekilde nasıl değerlendiririz diye çalışma içerisindeyiz. Bunun da başlangıcı Salı gününden başlayan 4 günlük bir süreç. Hafta içerisinde geldiğimizde oyuncularımıza oturduk konuştuk. Antrenman, tesis ve yaşam düzenleriyle ilgili görüşlerimizi aktardık. Futbol adına bu ile yapmamız gerekenlerin neler olduğunu, hepimizin burada başarıya aç olduğunu ve beklentinin yüksek olduğunu söyledik. Bunları antrenmanlarda yapabileceğimizi, antrenmanda yaptıklarımızı sahaya yansıtabileceğimizi aktardık. Geldiğimiz süreç içerisinde yaptığımız 4 antrenman var. Bugün de çalışacağız. Futbolcularımızın antrenmandaki reaksiyonları bizleri mutlu etti. Yapmalarını istediğimiz her şeyi yapmak adına ellerinden geleni yapıyorlar. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ancak bu işin altından kalkmalıyız. Bizim istediklerimiz çok kolay işler değil, biz plan ve program içinde çalışan bir takım yaratmak adına çalışıyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız 12. maçı oynamak gibi bir hedef koyduysak, bu hedefi kendi başımıza ulaşma şansımız yok. Burada taraftarımıza da büyük görev düşüyor. Tarsus maçında iyi bir kalabalıkla maçtan 3 puanla ayrılıp, 12. maçımızı da onlarla kazanmak istiyoruz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.