Tesis bitti, ihale edilecek

Binicilik Tesisi’nde yapım işleri tamamlandı, peyzaj çalışmasında da sona gelindi.

07 Eylül 2018 Cuma 15:46
Tesis bitti, ihale edilecek

Belediye tarafından Çorum'a kazandırılan önemli spor tesislerden Binicilik Tesisi’nde yapım işleri tamamlandı, peyzaj çalışmasında da sona gelindi.

Yapılan açıklamaya göre, vatandaşların ailecek zaman geçirebilecekleri, çocukların at binerek hayvan sevgisi kazanacakları nadide bir tesisi Çorum'a kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, "Binicilik tesisimizin sadece çocuklara değil ailelere de hizmet vermesi adına, ailelerimizin burada güzel zaman geçirmeleri adına yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz. Binicilik tesisimizde 6 bin metre kare alana, şeker akça ağaç, top akasya, süs elması, ıhlamur, mazı, leylandi, mavi servi, karaçam, sedir, mavi ladin, çınar, iğde, salkım söğüt, erguvan, süs eriği türlerinden 8-13 yaş aralığında yaklaşık 300 adet yetişmiş ağaç dikimi yapıyoruz" dedi.

Başkan Gül, peyzaj çalışmasında da sona gelinen binicilik tesisinin önümüzdeki günlerde yapılacak ihaleden sonra hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.

Son Güncelleme: 07.09.2018 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.