TMVFL Federasyonu İzmir’de toplandı

Kulüplerin temsilcileri de görüşlerini açıkladı.

15 Ağustos 2017 Salı 11:58
TMVFL Federasyonu İzmir’de toplandı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL), Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısını Ege’de yaptı.  TMVFL Yönetim Kurulu, Masterler Ligi Ege grubunda yer alacak takımlarla İzmir’in Aliağa ilçesinde bir araya geldi.


Toplantıya, TMVFL Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, Başkan vekili Mustafa Ekşioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Osman Çınar, Ahmet Arslan, Uğur Eren, Alpay Özer, Ali Doğan, Sebahattin Kayhan ve Ege Bölge Temsilcisi Bülent Yelkenci ile birlikte Ege grubunda yer alan Aliağa, Bodrum, Foça, Manisa, Marmaris, Buca Kızılçullu, Karşıyaka, Didim, Milas, Menemen ve Turgutlu Masterler takımlarından temsilciler katıldı.


"HEPİMİZİN TÜRKIYE'YE
KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR"


TMVFL Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, TMVFL’nin 2014 yılında kurulduğunu ve kısa sürede kurumsallaştığını belirtti. Ligin marka değerinin oluşması için sponsorluk ve medya görüşmelerinin sürdüğünü kaydeden Gürsu, “Emekleme dönemini geçirip daha kurumsal ve profesyonelce bir organizasyona dönüştük. Artık hata yapma lüksümüz yok. Hepimizin topluma ve Türkiye’ye, tüm takımlarımıza karşı büyük bir sorumluluğumuz var. Federasyonumuza güç veren tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


"TMVFL FUTBOL LİGİNDE
ÜÇ BİN SPORCU VAR"


Türkiye Futbol Federasyonu’ndan resmi yetki alarak faaliyet gösterdiklerini söyleyen Gürsu, “Geçen yıl Federasyonumuza bağlı 3060 sporcumuz vardı. Bu yıl sayı daha artacak. Ligde kalitenin yükselmesi ve bir marka değerinin oluşmasını istiyoruz. Federasyon olarak tüm yapılanmayı da bu ilke üzerine inşa ediyoruz.” dedi.


"MARKAMIZI KORUYACAĞIZ"


TMVFL Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Çınar da, TMVFL isminin “Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu” ve “Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi” olarak marka tesciline sahip olduklarını belirtti. Son günlerde TMVFL markasına ve haklarına yönelik ihlaller yaşanmakta olduğunu kaydeden Çınar, “Federasyonumuzun ve Ligimizin tescilli markalarına yönelik ihlallere karşı hukuki girişimlerde bulunacağız. Bu konuda kararlıyız” dedi.


"LİSANS İŞLEMLERİ 15 EYLÜL"DE BİTECEK"


TMVFL Lig Koordinatörü Uğur Eren, Ligin 14-15 Ekim’de başlayacağını belirterek, ligde yer alan tüm takımların lisans evraklarını 15 Eylül’e kadar bölge temsilcilerine teslim edilmesi gerektiğini hatırlattı. Eren, “Tüm takımlarımızdan öncelikle lisans işlemlerini 15 Eylül’e kadar tamamlaması için rica ediyorum. Çünkü o evraklar bize geldiğinde 2-3 bin lisansın bilgisayara giriş işlemlerini yapacağız. 30 Eylül’de ligin kura çekimi yapılacak. Önümüzdeki günlerde yer ve zaman konusunda bilgi vereceğiz. 14-15 Ekim’de de Lig başlayacak. 1979-80 doğumlu sporcular bu yıl ligde kontejan statüsünde olacak ve sahada 2 kontenjan olacak. Bu lig bir keyif ligi. Öncelikle fair play ruhu içinde, spor yaptığımız andan mutlu olmalıyız. Ligimizde gerginlik, stres istemiyoruz” dedi.


"BATI VE ORTA KARADENİZ'İ AYIRIYORUZ"

TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan'da toplantıda yaptığı konuşmada: " Geçen yıl Doğu Karadeniz bölge toplantısına katıldım bu sene ise Ege Bölgesi toplantısına katılıyorum. Bölgeler farklı olsa da istek ve düşünceler birbirine yakın. Futbolun dili bir, her yerde aynı. Batı ve Orta Karadeniz Bölgesini, mesafelerin uzun olmasından dolayı ikiye ayıracağız. Bu sene federasyon olarak takımlarımızla çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz. Özellikle mesafelerin uzun olmasından dolayı lige katılıp-katılmama kararında çekincesi olan takımların daha rahat karar vereceğini ve ligimizde yer alacaklarını düşünüyorum" dedi.

"KULÜPLER GÖRÜŞLERİNİ AÇIKLADILAR"


Kulüpler temsilcileri de görüşlerini açıkladılar. Toplantıda katılan kulüp temsilcileri söz alarak ligde ve kupada uygulanacak statü, lisans işlemleri, hakem ve sağlık hizmetleri, federasyondan beklentiler, yeni hizmet önerileri başta olmak üzere çeşitli konularda görüşlerini dile getirdi.


"İMZALAR ATILDI"


Toplantı, TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligine katılan takım temsilcileri ile imzalanan sözleşmelerle sona erdi.


Son Güncelleme: 15.08.2017 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.