TMVFL Samsun’da toplandı

TMVFL Orta Karadeniz Bölge Toplantısını Samsun'da yaptı

21 Ağustos 2017 Pazartesi 14:39
 TMVFL Samsun’da toplandı


Spora gönül vermiş emektar futbolcuları Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL), yurt genelindeki bölge toplantılarında kulüplerle bir araya gelmeye devam ediyor. 12 Ağustos’ta İzmir Aliağa’da yapılan Ege Bölge toplantısının ardından bu kez 19 Ağustos’ta Samsun’da Orta Karadeniz Bölge toplantısı yapıldı.


Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL), Orta Karadeniz Bölgesi toplantısını Samsun'da Meşe Tesislerinde yaptı. Toplantıya, TMVFL Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, Başkan vekili Mustafa Ekşioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Arslan, Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan ile birlikte Orta Karadeniz grubunda yer alan Samsun Metro Veteranlar, Ayancık, Ordu, Sinop, Çorum, Çankırı, Merzifon, Akdağmadeni, Tokat takımları katılım sağladı.


“TAKIMLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

TMVFL Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan yaptığı konuşmada: “Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz birbirleri ile çok uzak mesafede olan şehirlerimiz. İki senedir ligimizde yer alan takımlarımız büyük bir özveri ile uzaklık tanımaksızın maçlarını oynadılar. Ligimizde yer alan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Federasyon olarak 
2017-2018 sezonunda Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz olarak iki grup halinde maçlarımızı oynayacağız. Takımlarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Ligimiz ve takımlarımız için sorun olan bir konuyu çözüme kavuşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Batı ve Orta Karadeniz bölgelerimizde yer alacak takımlarımıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

HAMZA AYGÜN: “BU LİG, 2. BAHAR LİGİ. BU LİGDE BİR
ARADA OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”


Toplantıda konuşan Samsun Metro veteranlar Kulübü temsilcisi Hamza Aygün, Samsun Veteranlar Kulübü temsilcisi Hamza Aygün, TMVFL’nin keyif alınan, çok kaliteli bir lig olduğunu belirterek tüm kulüpleri TMVFL Masterler Liginde yer almaya davet etti. Aygün, ligin dostlukları pekiştiren, yeni dostluklar kuran bir organizasyon olduğunu kaydederek, “Bu lig, 2. Bahar ligi. Bu ligde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” Dedi.


CELİL SAĞIR: “ESKİ FUTBOLCULARLA FUTBOLSEVERLERİN
BİRLİKTE SPOR YAPTIĞI YEGANE TURNUVA, TMVFL MASTERLER LİGİ”


Samsun Metro Veteranlar Kulübü oyuncusu Celil Sağır da, “Eski futbolcularla futbolseverlerin birlikte spor yaptığı yegane turnuva, TMVFL Masterler Ligi. Bu lig dostluk üzerine, centilmenlik, fair play ruhu üzerine inşa edilmiş bir lig. Ligimiz her geçen yıl daha da iyi organize olarak profesyonelleşiyor. Ligimizin geleceği çok güzel. Tüm emek veren spor dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.


AYANCIK MASTERLER TEMSİLCİSİ KANDEMİR
SARISOY: “LİGİN HEYECANI ÇOK GÜZEL”


Ayancık Masterler Kulübü Temsilcisi Kandemir Sarısoy da ligdeki tüm takımlara başarı dileyerek, “Masterler ve veteranların tek çatı altında toplanması çabaları çok güzel. Biz de bu ligde yer almak istiyoruz. Diğer kulüplerimizle, arkadaşlarımızla görüşerek bu ligin içinde aynı heyecanları yaşamak istiyoruz” dedi.


BURHAN KARUN SARIHASAN: “UNUTULMAYACAK
DOSTLUKLAR VE ANILAR KALDI GEÇTİĞİMİZ SEZON”


“2016 sezonu çok güzel geçti. Unutulmayacak dostluklar ve anılar kaldı geçtiğimiz sezon” diyen Metro Samsun Veteranlar Kulübü oyuncusu Burhan Karun Sarıhasan ise “Veteranlar bu yıla anlam kattı. 15 günde bir maç yapmak ve maç gününü beklemek çok heyecanlıydı. Gerçekten çok iyi kurumsallaşmış ve sporcuları, sporu sevenleri bir araya getirmiş güzel bir organizasyon. Final maçları da zorlu olmasına rağmen çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


EKŞİOĞLU: “KULÜPLERİMİZ
HIZLA KURUMSALLAŞIYOR”


TMVFL Federasyon Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu toplantıda yaptığı konuşmada kulüplerin hızla kurumsallaştığına vurgu yaptı. Ekşioğlu, “Samsun’da olmak bizim için büyük bir şeref. Burada çok güzel insanlar var. Burada bir arada olduğumuz kişiler, yaşamını spora adamış çok özel insanlar. İnsanları bir araya getirmek için bayrağı almış gönüllü şekilde koşuyorlar. Kulüplerimiz hızla kurumsallaşıyor. Formasından antrenman programına kadar disiplinli bir kurum olma çabası var tüm dostlarda. Tüm takımlarımıza Kazasız, sakatlıksız, centilmenlik içinde güzel bir lig sezonu diliyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.


YILMAZ KARA: “DOSTLUKLARI GELİŞTİREN ÇOK
GÜZEL BİR SPOR ORGANİZASYONU İÇİNDEYİZ”


Toplantıda söz alan Metro Samsun Veteranlar Kulübü oyuncusu Yılmaz Kara ise “Geçen sezon çok güzel geçti. Dostlukları geliştiren çok güzel bir spor organizasyonu içindeyiz. Milli Takımımızı da Samsun’da misafir etmiştik. Bundan da büyük mutluluk duyduk. TMVFL’nin kurumsal yapısını geliştirmesi ve daha iyi lig organizasyonları için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.


MASTERLER VE VETERANLAR
KULÜPLERİMİZLE BİR ARAYA GELİYORUZ


TMVFL Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aslan, Federasyonun tüm bölgelerde kulüplerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğunu ifade ederek, “Türkiye’mizin dört bir yanında Masterler ve Veteranlar kulüplerimizle bir araya geliyoruz. Orta Karadeniz grubumuzla ilgili toplantımız için Samsun’da çok güzel karşılandık. Tüm emek veren dostlarımıza teşekkür ederiz. Masterler liginin geliştirilmesi için, Türkiye çapında yaygınlaşmasına yönelik çabalarınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.


FUTBOLU SEVMİŞ HERKESİ TMVFL FEDERASYONU
ÇATISI ALTINDA TOPLAMAYI HEDEFLİYORUZ.”


TMVFL Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, TMVFL Masterler Ligi’nin marka değeri yüksek, kurumsal yapılanması üst düzeyde bir organizasyon olması için yoğun çalıştıklarını kaydetti. TMVFL’nin 2,5 yıl önce kurulduğunu kaydeden Gürsu Ligin marka değerinin oluşması için sponsorluk ve medya görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Gürsu, “Türkiye’de spora gönül vermiş geçmişte amatör ya da profesyonel futbol oynamış, futbolu sevmiş herkesi TMVFL Federasyonu çatısı altında toplamayı hedefliyoruz. Türkiye’de toplumun tabanına yayılmış, böylesine büyük bir gönüllü spor organizasyonu yok. Hepimizin topluma ve Türkiye’ye, tüm takımlarımıza karşı büyük bir sorumluluğumuz var. Federasyonumuza güç veren tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


Son Güncelleme: 21.08.2017 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.