Tokuş futbolcularını uyardı

Teknik Direktör Tokuş, futbolculardan daha dikkatli olmalarını istedi

18 Eylül 2017 Pazartesi 09:09
Tokuş futbolcularını uyardı

Çorum Belediyespor Teknik direktörü Yusuf Tokuş, Sultanbeyli maçında hakemin verdiği ve vermediği kararların skora etki söyledi.

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktıkları bu maçta 2 kez öne geçmelerine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Tokuş, “Bu hafta deplasmanda oynadığımız Sultanbeyli maçı tam istediğimiz olmasa da puanla biten bir maçtı. Deplasmanda oynadığımız maçlarda önceliğimiz kaybetmemek, ama kazandığımız zaman çok 
daha mutlu oluyoruz. Bu maçta da yine maalesef 1-0 öndeyken verilmeyen bir penaltımız var. 2-1 öndeyken de rakibe verilen haksız bir penaltı var. Sonuçta 1 puan aldık, 2 puanı kaybettik. Bunları söylerken de, çok iyi oynadık, rakibi ezdik diyemeyiz. Özellikle 2-2’den sonra rakibin daha fazla pozisyonu var. Yanlış hakem kararlarından sonra futbolcu kardeşlerimizin kesinlikle daha dikkatli olmaları lazım. Oyuncu kaybetmemeliyiz, lig uzun bir maraton. Sonuçta deplasmanda 1 puan aldık. Şimdi önümüzde final niteliğinde bir Uşak maçımız var. Artık tamamen bu maçı düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak puan farkını 1’e indirmek için çalışacağız. Bu sayede sezon başında koyduğumuz maç başı 2 puan hedefimizi de tutturmuş oluyoruz” dedi. 

ÖNCELİĞİMİZ LİG 

Yarın kupa maçında Bandırmaspor ile karşı karşıya geleceklerini dile getiren Tokuş, “ Yarın Bandırmaspor ile kupa maçında karşı karşıya geleceğiz. Ligde hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek. Ama bizim önceliğimiz lig. Yarın rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkacağız. Çünkü çok daha önemli bir Uşak maçımız var. Her şeye rağmen sahaya süreceğimiz futbolcularımızın bu maçta da kazanmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inancımız tam” diye konuştu.








Son Güncelleme: 18.09.2017 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2017-09-18 09:20:13

hocam tesislere giren çıkana dikkat et büyücünün çırağı ile aranı iyi tut yoksa üç vakte kadar yolcusun final minaal maçı hepsi hikaye büyücünün çırağına dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
Çorumlu 2017-09-18 11:12:12

Şu hakemleri bahaneden kurtulalım artık sen gollerini at iyi oyununu oyna gerisi hikaye bu senede zor gibi uşak şimdiden puan farkını açtı

banner165