Tribünlere çağrı

Çorum Belediyespor taraftara çağrıda bulundu

22 Eylül 2017 Cuma 16:07
Tribünlere çağrı

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, yarın oynayacağımız Uşak maçında tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi…

‘TARAFTAR DESTEĞİ ŞART’ 

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, yarın grup lideri UTAŞ Uşakspor maçını kazanmaktan başka düşünceleri olmadığı söyledi. Bu maçın puan farkının hem açılmaması, hem de kapanması için bir fırsat olduğuna dikkat çeken Tokuş, şöyle dedi;

“Yarın nasipse grup lideri Uşakspor’u konuk edeceğiz. Bu maç puan farkının kapanması ve açılmaması için bizim adımıza b
ir fırsattır. Biz kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu sayede aradaki puan farkı 1’e inecek. Bizler ve futbolcularımız bunun bilincindeyiz.

Tüm çalışmalarımızı da bunun üzerine yapıyoruz. Yarın oynayacağımız maçı kazanmak adına futbolcularımızın sahada elinden geleni yapacağına inanıyoruz ve onlara güveniyoruz. İnşallah istediğimiz olur, bizim için 3 puanın çok önemi var. Gruptaki rakiplerimizin de maçları aynı zorluk derecesinde. Biz bu hafta başka bir takımı da konuk edebilirdik.

Uşak’ın yenilmesini bekler olurduk. Öyle bir sıkıntımız da yok. Bu maçta seyircimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Onların da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımıza inanıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi biz genç bir takımız. Seyircimiz bizi sabırla desteklesin yeter. Bu maçta şehrini ve bizleri seven herkesi tribünde görmek istiyoruz.”























Son Güncelleme: 22.09.2017 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.