Veeee Başkan Özcan patladı

Çorum Belediyespor Başkanı Fatih Özcan takımın içinde bulunduğu hal nedeniyle sitem dolu sözler sarfetti

19 Kasım 2018 Pazartesi 12:54
Veeee Başkan Özcan patladı

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, dünkü yenilgiden sonra sitem dolu sözler sarfetti.

Başkan Fatih Özcan,  duygu ve sitem dolu paylaşımında,  “Büyük Başkan diye bağıran büyük Çorumspor taraftarı. Artık seni kimse üzemeyecek. Üzen de çekip gidecek. Beni bilen bilir. Umut tacirliği yapmam ben. Sakın inancınızı kaybetmeyin. Hayallerimize ulaşmak için önümüzdeki engelleri yıka yıka koşacağız bundan sonra. Kurt bu kışı da atlatır, ancak yediği ayazı asla unutmaz. Madem o forma kutsal nasip olmaz herkese dedik. Nasip olmayacak öyleyse bundan sonra. Artık kendimden başkasına güvenim kalmadı. Ben kendime yeterim evel Allah. Ben bu yola baş koydum. Ya bu başı veririm, ya istediğimi alırım.” şeklinde.

Özcan’ın yarın basın toplantısı yapacağı duyuruldu.

Son Güncelleme: 20.11.2018 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2018-11-19 16:27:54

Ülkenin canına ot tıkılmış, geçim sıkıntısı seçim sıkıntısı almış yürümüş, ama bu adamlar hep manşette. Ne iş yaparlar, ne kazandırırlar, ne faydaları var bilen yok, lakin ciddi ciddi pozlar kesip ona buna atar yapmalarını izlemekten sıkıldım. Siyasilerden daha çok havaları var

Avatar
Mertçe 2018-11-19 20:00:52

Buradan defalarca yazdım Fatih Başkan. Hamit Işık ve Mustafa isimli şahıslar yanında oldukça sen bittin ilk yarıyı tamamlayamazsın diye. Çünkü bu isimler seni tanımaz önce Zeki Gül'ü tanırlar yine söylüyorum malı mülkü yemeden kurtul bunlardan .