Veteranlar maça hazırlanıyor

Çorum Veteranlar Ordu Bezirganoğlu ile karşılaşacak

10 Kasım 2017 Cuma 22:48
Veteranlar maça hazırlanıyor

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz grubu ikinci hafta maçları hafta sonu oynanacak.

Hafta sonunda Samsun Metro veteranlar kendi evinde lider Bafra Veteranlar takımı ile karşılaşacak. İlk hafta maçlarında galip gelerek üç puan alan iki takımın maçı Samsun Atakum Belediyespor Sahasında cumartesi günü saat 11.45' de başlayacak.

İlk hafta kendi evinde galip gelerek sezona üç puanla başlayan Çorum Veteranlar deplasmanda Ordu Bezirganoğlu takımı ile karşılaşacak. Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı maçtan galip ayrılmak isteyen Ordu Veteranlar rakibi Çorum Veteranlar ile Ulubey Sahasında saat 14.00'te karşılaşacak.

Sinop şehrinin iki takımı olan Ayancık Veteranlar ile Sinop Tersanespor Ayancık'ta karşı karşıya gelecekler. Ayancık sahasında karşılaşacak iki takımında amacı sezonun ilk puanlarını alarak ilk haftada ki puan kayıplarını telafi etmek. Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşma Ayancık Gazi Stadyumu'nda oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.