Voleybol takımı lige iddialı hazırlanıyor

Çorum Belediyespor'da yeni kurulan voleybol takımı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

02 Eylül 2016 Cuma 12:17
 Voleybol takımı lige iddialı hazırlanıyor


Çorum Belediyespor'da yeni kurulan voleybol takımı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyespor Voleybol Takımı Gençler ve Bölgesel lig maçları için voleybol takımı antrenörü Yusuf Biçer ve yardımcı antrenörler Haluk Doğan, Osman Karakaş eşliğinde yapılan antrenmanlar haftanın beş günü farklı salonlarda yapılıyor.

Belediyespor voleybol takımının kulüpte yeni kurulan bir takım olduğunu ifade eden Belediye Başkan Vekili ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, "Çorum genç bir nüfusa sahip. Gençlerimize Çorum Belediyesi ve Belediyespor olarak sahip çıkarak onları başarılı oldukları alanlarda yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Futbol, güreş, masa tenisi gibi 12 branşta gençlerimize hizmet ediyoruz.  Sporun da alt yapısını buralarda oluşturuyoruz. Gençlerden oluşan voleybol takımımız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gençler ve bölgesel ligde iyi bir mücadele verip,  gruplarda birinci olmayı hedefliyoruz. Yıl sonunda da Türkiye finalinde Çorum'u en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Şehrimizin voleybol takımına başarılar diliyorum dedi. 

Voleybol takımı antrenörü Yusuf Biçer, haftanın beş günü çalışmalarını sürdürüyoruz. Fizik ve teknik  en önemlisi,  mantalite olarak oyuncuları hazırlamak. İnşallah Çorum'un adına birde voleybol sporunda Türkiye'ye duyuracağız. Bizlere büyük moral ve destek veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye, Belediyespor Kulüp Başkanımız Zeki Gül'e ve Belediyespor yönetimine teşekkür ediyoruz diye konuştu.  

Son Güncelleme: 02.09.2016 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.