Voleybola yeni transferler

Voleybol Takımı yeni transferlerle güçlendi

13 Ekim 2017 Cuma 12:18
Voleybola yeni transferler

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Çorum’u 2. Lig’de temsil eden Erkekler Voleybol takımı yeni transfer ettiği pasör, köşe ve orta oyuncuları ile lige iddialı hazırlanıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2.Lig 3. Grupta mücadele edecek Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı tecrübeli pasör İsmail Eruysal, köşe oyuncusu Mehmet Cam ve orta oyuncu Çağrı Karakaş’ı kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak yaptığı açıklamada, Çorum Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bir kulüp olarak şehrimizde sporu geliştirmek, farklı sporlarda da ilimizin adını duyurmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda birçok spor branşında olduğu gibi voleybol branşında da takımımız bu yıl 2. Lig de mücadele edecek. 9 takımın bulunduğu grupta ilk maçımızı 22 Ekim Pazar günü Yozgat Sorgun’da Sorun Belediyespor ile oynayacağız. 29 Ekim Pazar günü ise kendi evimizde 15.00’da Atatürk Spor Salonu’nda Gümüşhane Telekom Spor Kulübü ile oynayacağız. Sporcularımıza yeni sezonda başarılar dilerken, bu önemli karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz dedi.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak ve Kulüp Voleybol Sorumlusu Fatih Köken yeni transfer ettikleri İsmail Eruysal, Mehmet Cam ve Çağrı Karakaş ile sözleşmelerini imzalayarak kulüp formalarını teslim etti.










  

Son Güncelleme: 13.10.2017 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.