Yaklaşık 1000 sporcu geliyor

Yaklaşık bin sporcunun katılacağı Türkiye Gençler Serbest Güreş Şampiyonası Çorum’da gerçekleştirilecek

15 Şubat 2018 Perşembe 17:32
Yaklaşık 1000 sporcu geliyor

Güreş Federasyonu’nun organize edeceği Türkiye Gençler Serbest Güreş Şampiyonası Çorum’da gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı işbirliğinde 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek şampiyona öncesi karşılıklı imzalar atıldı.

Yaklaşık bin sporcunun katılması beklenen şampiyona için işbirliği protokolü  Belediye Başkanı Zeki Gül ile Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Musa Aydın arasında imzalandı.

Öte yandan Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Musa Aydın ile Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Yusuf  Yıldırım, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Uyan, Süreyya Yoğurtçu, Mustafa Çakır ve Hüseyin Kaya Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Bilindiği üzere Belediye Başkanı Zeki Gül de Güreş Federasyonu yönetiminde görev yaptı.

Son Güncelleme: 15.02.2018 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-02-15 21:20:02

Türkiye Şampiyonuluğuna ilişkin müsabakaların Çorumda ve imkanlar elverdiği şekli ile ilçelerinde bu programa dahil edilerek müsabakalar yapılmalıdır. İskilipe de bu manada kapalı spor salonu yapılmalıdır.