Yarın satışa sunulacak

Çorum Belediyespor yönetimi taraftarın isteğine tepkisiz kalmadı.

15 Ağustos 2017 Salı 18:49
Yarın satışa sunulacak

Yeni sezonun kombine bilet satışları yarın satışa sunulacak. Çorum Belediyespor’un aldığı karar doğrultusunda açık tribün 50, kapalı tribün ise 100 lira olarak belirlendi… 


ŞİMDİ SIRA TARAFTARDA 

Taraftarın yoğun talebine sessiz kalmayan yönetim, kombine biletleri yarın satışa çıkartıyor. Açık tribünün 50, kapalı tribün biletleri ise 100 liradan satışa sunulacak. Kombine biletler yarından itibaren Gazi Caddesi üzerinde bulunan Çorum Park (Eski Kültür Sitesi önü) önünde satışa sunulacak. Tamamen taraftarın isteği doğrultusunda konuyla ilgili olarak harekete geçen yönetim gelecek olan talebe göre bilet tedarik edecek. Her sezon olduğu gibi bu sezon da iddialı bir takım kuran yönetim, taraftaın bu isteğine kayıtsız kalmazken, taraftarın ise kombine bilet satışlarına ne kadar ilgi göstereceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.


Son Güncelleme: 15.08.2017 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-08-16 08:32:52

bu takım mı kombine sattıracak. büyücünün çırağına satsınlar kombineleri tribünde eziyeti çeken taraftar, zamanında belediyespor'a demediklerini bırakmayanlar şimdi belediyespor için sözüm ona çırpınıyorlar ne komik oluyorlar bir bilseler.