Yaşar Yılmaz’a Fair Play ödülü

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu tarafından 2016 yılı ödüllerini kazanan isimler açıklandı. Birçok ünlü ve başarılı isme ödül verilirken Çorum’dan Fair Play ödülüne Basketbol Antrenörü Yaşar Yılmaz layık görüldü.

04 Haziran 2017 Pazar 21:34
Yaşar Yılmaz’a Fair Play ödülü

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu tarafından 2016 yılı ödüllerini kazanan isimler açıklandı. 
Birçok ünlü ve başarılı isme ödül verilirken Çorum’dan Fair Play ödülüne Basketbol Antrenörü Yaşar Yılmaz layık görüldü.

Basketbol Antrenörü Yaşar Yılmaz, uzun yıllardır çocuk ve gençlere spor yolu ile iyi alışkanlıkların edinmesini sağlayarak bu konu ile ilgili projeler üretti.


TMOK Fair Play Jürisi, "Sportif Davranış", "Sportif Kariyer" ve "Sportif Tanıtım" dallarında "Büyük Ödül", "Şeref Diploması" ve "Kutlama Mektubu" olmak üzere toplam 18 ödül belirledi. Ayrıca TMOK Yönetim Kurulu 2016 yılının Toplumsal Fair Play dalında ödül alanı da belirledi. 


Jüride TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Donuk, Üyeler Semra Demirer, Murat Özbay, Haldun Domaç, Remzi Yılmaz ve Sevim Güllü yer aldı.


Son Güncelleme: 05.06.2017 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.