Yeni Genel Kaptan belli oldu

Çorum Belediyespyor Takımı’nın yeni Genel Kaptanı eski futbolculardan M. Akif Tatlı oldu.

24 Mayıs 2018 Perşembe 17:22
Yeni Genel Kaptan belli oldu

Çorum Belediyespyor Takımı’nın yeni Genel Kaptanı eski futbolculardan M. Akif Tatlı oldu. Fatih Özcan başkanlığında oluşturulan yönetim sezon öncesi çalışmalarına devam ederken, ilk anlaşmayı genel kaptanlık konusunda yaptı. 2013-2015 sezonları arasında takımın formasını giyen, ayrıca Eskişehirspor, Göztepe ve Y.Malatyaspor gibi ülkenin köklü kulüplerinde oynayan M. Akif Tatlı, yeni sezonda Çorum Belediyespor genel kaptanı olarak görev yapacak. Tatlı ile yapılan görüşmeler neticesinde bugün resmi anlaşma sağlandı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Altukaya, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, bir genel kaptana verilmesi gereken tüm yetkileri verdiklerini söyledi. Bu görevle ilgili 3 isimle görüştüklerini ve M. Akif Tatlı isminde karar kıldıklarını kaydeden Altunkaya, kendisine başarı dileklerini iletti. Takımın yeni genel kaptanı M. Akif Tatlı ise, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Daha önce de formasını giydiği kulüpte tekrar başka bir görev almanın sorumluluğunun farkında olduğunu aktaran Tatlı, üstelendiği vazifiyi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba göstereceğini kaydetti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazık 2018-05-25 08:40:18

Yahu bu adam futbolculuğunda ne yapmışta genel kaptanlık yapacak. kavga gürültü kargaşa ile bitirdiği futbolculuğu akıllarda. şimdi çorumspora genel kaptan mı olacak. düşüşe hazır olun sıkı tutunun.