Yetenekli sporcular taranacak

Çorum'da ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi hayata geçti

24 Nisan 2018 Salı 15:14
Yetenekli sporcular taranacak

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Spor Şube Müdürü Satı Yücel, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti

Ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ için oluşturulan işbirliği protokolü değerlendirildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, yaptığı açıklamada, “Proje kapsamında bu sene ilk defa pilot uygulama olarak 3. Sınıftan başlanarak öğrencilerin, Antropometrik Ölçümler ve Performans Testleri sonucunda uygun oldukları spor branşları belirlenmiş olacak. Bu süreçte İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte başarılı bir çalışma ortaya çıkaracağımıza inanıyorum.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de, “Öğrencilerimizin beden ve ruh sağlığı açısından daha iyi gelişimleri için, akademik çalışmaları yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmalarına önem veriyoruz.  Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte çok sayıda proje yürüttük. Milli Eğitim Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ ile öğrenci ve velilerimizin daha bilinçli olarak spora yönelmeleri sağlanacaktır.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadik 2018-04-24 19:32:33

İçi boş bir proje. Dostlar alışverişte görsün.

Avatar
adsiz 2018-04-25 02:05:45

Başlığa bak.yetenekli sporcular taranacak.Gülen mi. Ağlanacak mı

banner165