Yüzmede Türkiye ikinciliği

Maviay Spor Kulübü yüzmede yeni başarılara imza attı

19 Temmuz 2017 Çarşamba 16:23
Yüzmede Türkiye ikinciliği

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF), TSSF Paletli Yüzme Bireysel Ümit, Yıldız ve Küçükler 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Şampiyonası rekor sayıda sporcu katılımıyla Sakarya’da gerçekleştirildi.

15-16 Temmuz’da Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 15 Temmuz’u Anma Şampiyonası’nda 190’ı erkek ve 187’si kız olmak üzere toplam 377 sporcu yarıştı.

İlimizden 15 Temmuz’u Anma Şampiyonası’na 12 si erkek, 7’ si bayan toplam 19 sporcu katıldı.

Türkiye sualtı Sporları İl temsilcisi Sedat Mesci koordinesinde Çorum Maviay Spor kulübü sporcuların katıldığı yarışmalarda 2002 doğumlu Kaan Demir, 50 metre çift palet kategorisinde 22,43’lük derecesi, 2’inci olarak gümüş madalya aldı.

Sualtı Sporları İl temsilcisi Sedat Mesci; sporcusu Kaan Demir’i başarısından dolayı kutladı ve  aldığı madalya ile sualtı sporları branşında ilimizin ilk madalyasını alarak bundan sonraki şampiyonalarda alınacak madalyaların da önünü açtığını söyledi.

Mesci, sporcuların ilk defa böyle büyük ve anlamlı şampiyonaya katıldığını, yarışmaya katılanların yaklaşık 50 kişilik serilerde bir çok branşta dördüncülük, beşincilik gibi madalyaya en yakın dereceleri elde ettiğini ifade ederek, elde edilen sonuçların bundan sonraki şampiyonalar için ümit verici olduğunu vurguladı.

İl Temsilcisi Sedat Mesci,  yarışmada ilk 10’ a giren sporcuların Eylül ayında Antalya’da yapılacak olan WORLD CUP yarışmalarına katılmaya hak kazandıklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165