Zor bir gruba düştük ama…

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, Çorum Belediyespor'un zorlu bir gruba düştüğünü, ancak kaliteli takımlar arasında yer aldığını belirtti.

03 Temmuz 2018 Salı 13:44
Zor bir gruba düştük ama…

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan diğer gruplara oranla daha zor bir gruba düştüklerini ancak Çorum Belediyespor’un da bu grubun en güçlü ve kaliteli takımları arasında yer aldığını söyledi.

Aslında temel anlamda zor-kolay ayrımının olmayacağını, Türk ve dünya futbolunda makasın iyice daraldığını ve buna en güzel örneğin Dünya Kupası maçlarında yaşandığını dile getiren Sayhan, yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına ve basınına kadar kenetlenmenin yaşanması durumunda başarının da kaçınılmaz olacağını dile getirdi.

Geçtiğimiz sezondan bazı isimlerin takımda kalmasına karşın yenilenmiş bir kadro ile sahaya çıkacaklarının altını çizen Teknik Direktör Sayhan, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi; ‘Yeni bir takımız. Hala eksik mevkilere transfer çalışmalarımız koordineli bir şekilde devam ediyor. Sabırlı olunması durumunda nakış gibi örerek iyi bir takım ortaya çıkartacağımızı herkes görecek.

Grubumuz diğer gruplara nazaran biraz daha zor gibi görünüyor. Ancak burada rakiplerimizden ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Bizimle birlikte, Serikspor, Fatsa Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdare, 24 Erzincanspor ve Turgutluspor gibi takımlar iddialı bir takım kurmak için çalışıyor. Bu takımlara 2-3 tane daha eklendiğinde ortalama 7-8 takım belli bir potanın içerisinde olacak.

Tabi gruplar belirlendikten sonra da herkes kendi seviyesine göre de transfer çalışmalarını yönlendirecek.

Taraftarımızdan isteğim bize sabretmeleri ve desteklerini esirgememeleri. Bir bütün olduğumuz takdirde başarıyı yakalayabiliriz.’

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.