Akademisyenlere duyuru

Hitit Üniversitesi’nde Hitit Bulut Sistemi’nin yayın hayatına başladığını bildirildi.

13 Şubat 2014 Perşembe 11:16
 Akademisyenlere duyuru

Hitit Üniversitesi’nde Hitit Bulut Sistemi’nin yayın hayatına başladığını bildirildi.

Akademik personele yönelik lan duyuru şöyle; “Sizler için, yanınızda herhangi bir depolama ünitesi olmadan da rahatça hareket edebileceğiniz, Üniversitemizin sunucuları üzerinde oluşturduğumuz ilk başta her kullanıcı için 5 GB lık bir alan ile bulut bilgisayar sistemi (cloud computing) www.bulut.hitit.edu.tr adresinden kullanımınıza sunulmuştur.

Bu sisteme dahil olabilmek için Hitit uzantılı eposta adresi ve şifresi ile giriş yaparak taşımak istediğiniz dosyalarınızı buraya yükleyebilir (upload) ardından da istediğiniz her yerden bu dosyalara erişebilir ve indirme (download) yapabilirsiniz.

Bulut sistemi hakkında yardım ve destek almak için ekte yer alan tanıtım kılavuzunu okuyabilir, bilgi işlem daire başkanlığının bidb@hitit.edu.tr eposta adresine ve 0364 219 20 00 numaralı telefonuna başvurabilirsiniz.”








Son Güncelleme: 13.02.2014 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.