Çorum Belediyesi mobil cihazlarda

Çorum Belediyesi, e-Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara mobil cihazlarla zaman ve mekana bağlı kalmaksızın hizmet veriyor.

16 Haziran 2015 Salı 15:50
 Çorum Belediyesi mobil cihazlarda


Çorum Belediyesi, e-Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara mobil cihazlarla zaman ve mekana bağlı kalmaksızın hizmet veriyor.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Mobil site ile ilgili açıklama yapan Çorum Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu; "Vatandaşlar, internet uyumlu cep telefonları ve diğer mobil aygıtlardan "mobil.corum.bel.tr" adresine girerek tüm süreçleri cebinden takip edebiliyor ve belediyeyle ilgili tüm tahsilât bilgileri, tahakkuk bilgileri, gelirler ve giderlere hızlı bir şekilde erişebiliyor." dedi.


Eklenti ve Uygulama Kurulumu Gerekmiyor


Mobil cihazlara hiç bir eklenti ve uygulama kurulumu gerektirmeyen mobil sitenin kullanımı da bir o kadar kolay. Mobil sitenin herkes tarafından rahatlıkla kullanılması için kolay ve sade bir şekilde tasarlandığını söyleyen Yabacıoğlu; kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gören e-Belediye modülünde yer alan Borç Sorgulama ve Ödeme, Haberler ve Duyurular, İhale Sorgulama, Webden İstek Şikayet ve Hizmet Birimi modüllerinin yanı sıra Çorum İli mobil harita, hava durumu, kent içi ulaşım, nöbetçi eczaneler ve şehirler arası ulaşım ücretleri gibi bilgilere de mobil site üzerinden ulaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.


Kullanıcılar mobil siteden "Belediye TV" videolarını izleyip haberleri güncel olarak takip edebilecekler. Güçlü bir altyapıya sahip olan mobil site, kentle ilgili haberlere, fotoğraflara ve videolara hızlı bir şekilde erişim sağlamakta.


Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü mobil sitenin genel özellikleri hakkında şu bilgileri veriyor:


Şikâyet ve öneriler anlık olarak ilgili birimlere gönderilebilmekte.

İhale bilgileri sorgulanabilmekte.

Borç sorgulama ve ödeme işlemi yapılabilmekte.

E-rehberde acil telefonlar, sağlık kurumları eğitim kurumları gibi bilgilere erişim sağlanabilmekte.

Belediye haberleri, etkinlikler ve video haberlere ulaşılabilmekte.

Vefat edenler, "Vefat İlanları"nda görüntülenebilmekte.

Tamamlanmış ve devam eden projeler takip edilebilmekte.

Çağrı merkezine mobil site üzerinden erişim sağlanabilmekte.




Son Güncelleme: 16.06.2015 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165