Çorum Teknokent zirveye katıldı

Teknoket'te yer alan firmalar 5. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi'ne katıldı

30 Kasım 2017 Perşembe 00:32
Çorum Teknokent zirveye katıldı

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “5. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi”, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi. Programa Bakan Dr. Özlü’nün yanı sıra TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Elife Ünal, üniversitelerin rektörleri, teknoloji geliştirme bölgelerinin temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldı.

Zirvede Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Teknokent AŞ Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Kurtbaş ile Çorum Teknokent Geliştirme Bölgesinde (TGB) yer alan firmalar da katıldı.

Son Güncelleme: 30.11.2017 00:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.