Her şey Çorum trafiği için!

Çorum Belediyesi 9 akıllı kavşakta kameraları yeniliyor.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 15:31
Her şey Çorum trafiği için!

Çorum Belediyesi şehrin önemli caddelerinde bulunan kavşaklardaki trafiği düzenleyen kameraları yeniliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan yaptığı açıklamada, ilimizdeki 9 kavşakta sayım ve görüntüleme görevini yürüten kameraları, ulaşımla ilgili daha sağlıklı veri almak için yeni sistem kameralar ve yazılım sistemi ile değiştirdiklerini bildirdi.

Ulaşım planlaması yaparken bu kavşaklardaki kameralardan aldıkları verilerin çok önemli olduğunu belirten Candan, “Kavşaklarda araçların bekleme sürelerinin minimize edilmesi, araç kuyruklarının bertaraf edilmesi için çözünürlüğü daha iyi, daha geniş görüş kapasitesine sahip kameralar ve daha özellikli donanımlı yazılım ile değiştiriyoruz. 9 kavşağımızı kamera sistemi ile 30 kavşağımızı ise yeni almış olduğumuz yazılım ile trafik kontrol merkezinden kontrol edebiliyoruz. Bu yazılımda trafik ışıkları arıza, elektrik kesintisi olduğunun da sistem uyarı vererek anında müdahale ediyoruz. Şehrimizde ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Son Güncelleme: 06.08.2018 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2018-08-07 09:03:10

ilim yayma kavşağı yeraltına alınsın.vatandaş rezil oluyor.neyi kaydedeceksiniz herşey ortada zaten.

banner165