İskilip, fiber internete kavuşuyor

Türk Telekom Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İnal beraberinde idari ve...

06 Ağustos 2015 Perşembe 14:56
 İskilip, fiber internete kavuşuyor


Türk Telekom Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İnal beraberinde idari ve teknik ekip İskilip'in fiber internete geçişi çalışması hakkında görüşmek ve sahada incelemelerde bulunmak için Belediye Başkanı Recep Çatma'nın daveti üzerine İskilip'e geldi.


Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanlığı makamında yapılan değerlendirme toplantısına Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma ve Belediye teknik ekibi katıldı.


Temelde bir sinyal iletmek için elektrik yerine ışığı kullanan ve olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi dolayısıyla kesintisiz ve hızlı haberleşme imkânı sunan sistemin asfalt öncesi altyapısının kurulumu için çalışma başlatılmasına karar verildi.


Belediye Başkanı Recep Çatma bilginin en ucuz ve en kaliteli şekilde aktarılmasını sağlayacak sistemin başta okullara, resmi kurumlara ve İskiliplilere iletişim alanında önemli avantaj sağlayacağını belirtti.  Başkan Çatma "Görüşmelerde bulunmak ve saha çalışması yapmak üzere İskilip'e gelen Türk Telekom Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet İnal ile beraberindeki teknik heyete teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.




Son Güncelleme: 06.08.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.