‘Mobil Haber’uygulaması

Yön Medya Reklam ve Tanıtım Şirketi, Çorum'da IOS ve Android cep telefonları için ‘mobil haber’ uygulamasını hayata geçirdi.

22 Haziran 2014 Pazar 15:27
 ‘Mobil Haber’uygulaması


Yön Medya Reklam ve Tanıtım Şirketi, Çorum'da IOS ve Android cep telefonları için ‘mobil haber’ uygulamasını hayata geçirdi.


Yön Medya Reklam ve Tanıtım Şirketi sahibi Özer Özsaray, yaklaşık 2 yıldır akıllı telefon uygulamaları üzerine çalıştıklarını belirterek, uygulamanın tamamlandığını ve şirket bünyesinde olan Sungurlu Gündem Gazetesi'nde beta olarak uygulanmaya başladığını söyledi.


IOS ve Android telefonlara uyumlu aynı anda notifikasyon gönderebilen stabil bir haber platformu oluşturduklarını anlatan Özsaray, yakında Çorum'da faaliyet gösteren gazete ve haber sitelerine bu hizmeti vereceklerini ifade etti.


Özsaray, habercilik noktasında Çorum'un bölgesinde yazılı basında olduğu gibi çağımızda Yeni Medya diye adlandırılan dijital ortamda da lider konuma geleceğini vurguladı.


Uygulamanın Yozgat, Amasya, Tokat ve Çankırı bölgesinde ilk defa Çorum'da uygulanacağını kaydeden Özsaray, uygulama geliştirici olarak, bu uygulamayı önce bölgede daha sonra ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını bildirdi.







Son Güncelleme: 22.06.2014 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.