Ödemelerde online tahsilat kolaylığı

Çorum Belediyesi, su, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödenmesi için getirdiği...

19 Haziran 2015 Cuma 15:17
 Ödemelerde online tahsilat kolaylığı


Çorum Belediyesi, su, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödenmesi için getirdiği online ve ATM'lerden ödeme imkanı ile büyük kolaylık sağladı.


Birçok bankanın vezne ve internet sitelerinden Çorum Belediyesi'ne ait su faturası ve vergiler hızlı ve kolay bir şekilde ödenebiliyor. Belediye su faturalarının Akbank, Bank Asya, Finansbank, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Finans, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığından, Aktifbank anlaşmalı fatura tahsilat merkezleri ile PTT şubelerinden online ödenebildiği gibi, bu bankalara ait ATM’lerden de ödenebildiğini ifade eden Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, “Online tahsilat ile yapılan ödemeler anında belediye kayıtlarından düşmekte, bu nedenle mükerrer ödemelerin önüne geçilebilmektedir. Ayrıca hemşehrilerimiz, bu anlaşmalı bankalara otomatik ödeme talimatı verebilir ve fatura takibinden kurtulabilir." dedi.


Su Faturalarınızı 7/24 Banka ATM'lerinden Ödeyebilirsiniz


Su faturalarının 7/24 banka ATM’lerinden de ödenebileceğini hatırlatan Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, ödeme işlemlerinin abone numarası ile yapıldığını hatırlattı.


Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, “Hemşehrilerimiz hafta sonları ve mesai saatleri haricinde anlaşmalı bankaların diğer şehirlerdeki şubelerinden ayrıca Ziraat bankası, Vakıfbank, Türkiye Halk Bankası ve Akbank ATM'lerinden abone numaraları ile faturalarını ödeyebilirler. Çorum Belediyesi olarak hemşehrilerimizin işlerini ve yaşamlarını kolaylaştırabilmek amacıyla birçok hizmeti hayata geçirdik. Bundan sonra da bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.


Yabacıoğlu, Çorum halkının Akbank, Denizbank, TEB bankalarından emlak vergilerini de hızlı ve kolay bir şekilde ödeyebildiklerini sözlerine ekledi. 




Son Güncelleme: 19.06.2015 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.