Parke taşı döşeyen makine ürettiler

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve ekibi, Kurt Makine Robotik Makine İmalatı ve Otomasyon Sistemleri’nce...

20 Şubat 2014 Perşembe 14:24
 Parke taşı döşeyen makine ürettiler

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve ekibi, Kurt Makine Robotik Makine İmalatı ve Otomasyon Sistemleri’nce üretilen BigWolf-Kilit Parke Taşı Döşeme Makinesini inceledi.

BigWolf-Kilit Parke Taşı Döşeme Makinesi, Çorum’da Küçük Sanayi Sitesi 17. Cadde’de faaliyet gösteren Kurt Makine Robotik Makine İmalatı ve Otomasyon Sistemleri tarafından üretildi.

Firma Genel Müdürü Mehmet Büyükkurt ve Firma Temsilcisi Ahmet Büyükkurt tarafından makinenin tanıtımının yapıldığı inceleme ziyaretine, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, İl Özel İdaresi’nden Genel Sekreter Yardımcısı Ünal Demiray, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Recep Çıplak ile teknik personelden Kenan Yanık, Şemsettin Üzümveren ve Mehmet Çetinkaya katıldı.

İnceleme sırasında imalatçı firma Kurt Makine Robotik Makine İmalatı ve Otomasyon Sistemleri yetkilileri ile İl Özel İdaresi yetkilileri arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Firma Temsilcisi Ahmet Büyükkurt, imalatını yaptıkları makinenin insan gücü ile yapılan kilit parke taşı döşeme işini otomatik olarak yerine getirdiğini belirtti ve kilit parke taşı döşeme işindeki işçilik maliyetini % 90 azalttığını kaydetti.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ise, insan gücü ile makine gücünün bir araya getirildiği makinenin başarılı bir çalışma örneği olduğunu söyledi ve böyle bir üretimin Çorum’da gerçekleştirilmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Genel Sekreter Ömer Arslan, firmanın Genel Müdürü Mehmet Büyükkurt ve Firma Temsilcisi Ahmet Büyükkurt’u başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.







Son Güncelleme: 20.02.2014 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.