Whatsapp'ın dev rakibi hızla yayılıyor

Whatsapp'ın en büyük rakiplerinden biri olan WeChat uygulaması...

15 Ağustos 2015 Cumartesi 23:27
 Whatsapp'ın dev rakibi hızla yayılıyor

Whatsapp'ın en büyük rakiplerinden biri olan WeChat uygulaması bugün 600 milyonluk aktif kullanıcıya ulaştı.

Aylık aktif kullancı sayısı 800 milyon olanWhatsApp'ın en büyük rakibi WeChat, kısa sürede WhatsApp'ın tahtını sarsabilir.

İki yılda aktif kullanıcı sayısını üç kat artırmayı başaran ve 600 milyonluk rakama ulaşabilen WeChat, Whatsapp gibi kullanıcıların anlık olarak sohbet edebilmelerine olanak veriyor. 

Daha çok Çin ve Uzak Doğu ülkelerinde yoğun olarak kullanılan uygulamanın ABD ve Avrupa sınırlarında pek de yaygın olmadığı bir gerçek. Eğer WeChat Avrupa'ya da açılabilirse Whatsapp'ın tahtı bu kez gerçekten de sarsılabilir. 

SOSYAL MEDYAYLA İLGİLİ ÇARPICI RAKAMLAR

Facebook'un patronu Mark Zuckerberg'in haftalar önce paylaştığı rakamlar Whatsapp dahil popüler platformların karnesini ortaya koydu. 800 milyon aboneyle Whatsapp bir yana, Instagram'da bu sayı 300, Facebook Messenger'da ise 700 milyon... Facebook'un kayıtlı kullanıcı sayısı ise 1.49 milyarı buluyor.




Haber7

Son Güncelleme: 15.08.2015 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165