13 Afet Konutu Daha

Osmancık Avlağı köyüne 13 Afet Konutu daha yapılacak

04 Ağustos 2017 Cuma 17:12
 13 Afet Konutu Daha


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Osmancık Avlağı köyü vatandaşları için 13 Afet Konutu daha yapılacağını söyledi.


2004 yılında Heyelandan zarar gören Avlağı Köyü vatandaşları için Osmancık Merkez Koyunbaba Mahallesine 4 Blok üzerine 33 Afet Konutu yaparak 1,2 Milyon TL yatırım yapıldığını söyleyen Uslu, “Avlağı köyü yerleşim yerinde heyelandan etkilenen vatandaşlarımızı arazi şartlarının uygun olmaması nedeniyle Osmancık Merkez’de yaptığımız konutlarda iskânını sağlıyoruz.Geçmişte büyük afetlere maruz kalan ülkemizde yeteri kadar önlem alınamıyordu. Bugün Devletimiz her alanda vatandaşlarımızınyanında yer alıyor. Avlağı köyümüzde 2013 yılı Şubat ayında meydana gelen heyelandan da 13 ailemiz etkilenmiş, afetzede vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Osmancık ilçe merkezimizde Afet Konutu yapımına karar
 verilmişti.

Bu kapsamda “Çorum İli Osmancık İlçesi Avlağı Köyü Zemin+3 Katlı 13 Daireli Afet Konutu Yapım İşi” ihalesi 22 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecektir. İş kapsamında; 1.728,52 m2 alanlı 4 katlı 13 daireli betonarme 1 adet bina inşa edilecektir. Hayırlı olsun” dedi.



Son Güncelleme: 04.08.2017 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.