15 Temmuz şehidine mevlid

15 Temmuz Şehidi Mustafa Solak için mevlid okutuldu

25 Eylül 2017 Pazartesi 08:36
15 Temmuz şehidine mevlid

15 Temmuz'un Çorumlu şehidi Mustafa Solak için mevlid okutuldu. 


Fethullahçı Terör Örgütü mensubu askerlerin darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehadet şerbetini içen şehit Mustafa Solak, evinde uyurken gelen bir telefonla darbeden haberdar olmuş ve hiç düşünmeden meydanlara koşmuştu.


Mevlit programına AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı , AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan , Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı  Mehmet Ikbal Yılmaz , Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk,Tüm Engelliler ve Aileleri yardımlaşma Derneği Başkanı İlimdar Boztaş ve davetliler katıldı.


Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Solak ve tüm şehitler için dua edildi. Daha sonra misafirlere yemek ikramı yapıldı.


Milletvekili Ceritoğlu, 15 Temmuz Şehidi Çorum Alacalı Mustafa Solak’ın eşi Melek Solak, oğlu Emre Solak ile bir süre sohbet ederek, onların tazelenen acılarını paylaştı.





Son Güncelleme: 25.09.2017 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.