19 gündür kayıp

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 18 yaşındaki Aslı Solakel'den, 19 gündür haberalınamıyor.

23 Eylül 2014 Salı 12:15
 19 gündür kayıp


Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 18 yaşındaki Aslı Solakel'den, 19 gündür haberalınamıyor. Ailesi kızlarının hayatında endişe ettiğini belirterek polise kayıp başvurusunda bulundu.


Çorum'un Osmancık İlçesi'nde yaşayan Aslı Solakel, 19 gün önce annesi Nurdane Ertaş'a "Ben dışarı çıkıyorum" diyerek evden ayrıldı. Ancak bir daha geri dönmedi. Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Bankacılık Bölümü'nü kazanan kızını 19 gündür aramadığı yer kalmadığını belirten ev kadınıı anne Nurdane Ertaş, "Polise ve savcılığa başvurdum. Gidebileceği her yeri aradım. Ancak ne bir iz var nehaber. Hayatından endişe ediyorum. Hiç daha önce böyle birşey olmamıştı. Aramızda herhangi bir tartışma geçmedi. Polis her yerde arıyor. Biran önce kızıma kavuşmak istiyorum" diye konuştu.





DHA

Son Güncelleme: 23.09.2014 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.