24 saat görevdekilere kutlama

Sungurlu Belediyesi zabıtaların haftasını kutladı

06 Eylül 2017 Çarşamba 15:28
24 saat görevdekilere kutlama


Sungurlu'da Zabıta Teşkilatı’nın 191 Kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası kutlandı.

Sungurlu Belediye Başkan Vekili Adnan Barak, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Bahri Sezen zabıta ekiplerinin haftasını kutladılar. 

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Adnan Barak, “Belediyemizin en önemli birimlerinden olan zabıta ekiplerimiz, gece gündüz demeden günün 24 saati ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar. Mesai gözetmeksizin çalışan tüm arkadaşlarımızın, 191 yıllık bu büyük teşkilatın, Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta personelimizin bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi. 
Belediye Başkan Vekili Adnan Barak, 1826 yılından itibaren vatandaşların huzurunu sağlayan, verilen görevlerini fedakarca yerine getiren zabıtaların, yerel yönetimlerin en köklü teşkilatını olduğunu da vurguladı.







Son Güncelleme: 06.09.2017 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165