26 yıllık Tescil Şefine plaket

Emekliye ayrılan Ahmet Dolunay’a plaket verildi.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 15:53
26 yıllık Tescil Şefine plaket

Sungurlu Ticaret Borsasında 26 yıl Tescil Şefi olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Ahmet Dolunay’a plaket verildi.


Ticaret Borsasında düzenlenen törende Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil ve Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker, emekliye ayrılan Ahmet Dolunay’a bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek plaket takdim ettiler.


Başkan Halim Karaçil, 26 yıl Ticaret Borsasında Tescil Şefi olarak özveriyle çalışarak emekliye ayrılan Ahmet Dolunay’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.


26 yıllık çalışma hayatında bir aile gibi olduklarını belirten Ahmet Dolunay, mesai arkadaşlarından bu kadar uzun süre sonra ayrılmasının kendisini üzdüğünü belirtti. Dolunay, çalıştığı dönemde kendisine destek olan başta Başkan Halim Karaçil olmak üzere, yönetim ve meclis kurulu üyeleri ile çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.


Törene, Borsa yönetim ve meclis kurulu üyeleri ile çalışanlar katıldı.


Son Güncelleme: 23.08.2017 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.