35 metrelik bulvar yol ağaçlandı

Genişliği 20 metreden 35 metreye çıkarılan Cengiz Topel Caddesi ağaçlandırılıyor

19 Kasım 2018 Pazartesi 22:50
35 metrelik bulvar yol ağaçlandı

Yol genişletme ve asfalt çalışmalarının bitme noktasına gelindiği Cengiz Topel Caddesi’nde ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Çorum trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Cengiz Topel Caddesi’nde yol çalışmaları bitme noktasına gelirken, orta refüjde ağaçlandırma çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Gül, şöyle dedi; “Bilindiği gibi Cengiz Topel Caddesi üzerinde yer alan dükkânların yıkımı ile birlikte yolun genişliği 20 metreden 35 metreye çıkartıldı. Yolun her iki yönünde de çalışmalarımız bitme noktasına geldi. Askerlik şubesi istikametinden Ankara yolu istikametine olan bölümde çok az bir çalışmamız kaldı. Yol güzergahında bulunan okul ve kale parkının önünde kalan yerlerde genişletme çalışmasını tamamladık. Bu istikamette kalan asfalt çalışmasını da en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Öte yandan orta refüjde ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz çınar, üç top mavi servi, spiral mavi servi, çalı formlu süs eriği, çalı formlu erguvan ve kaldırımlara ise at kestanesi olmak üzere 200 civarında ağaç caddemizde toprakla buluşturuyoruz. Yapacağımız ağaçlandırma ile birlikte Cengiz Topel Caddesi daha da güzel bir görüntü kazanacak.”

Son Güncelleme: 20.11.2018 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alcafer 2018-11-20 14:00:43

karşıdan karşıya geçmek için de galiba sporcu olmak gerekiyor.aksi takdirde olacakları düşünemiyorum.

banner165