41 kere maaşallah

Cuma Atay, eşi Zeynep Atay ile 41’inci evlilik yıldönümlerinde nikah tazeledi.

17 Ocak 2018 Çarşamba 17:34
41 kere maaşallah

Aslen Çorum Merkez Büyük Divan Köyü’nden olan Gölcük Donanma Tersanesinden emekli Cuma Atay, eşi Zeynep Atay ile 41’inci evlilik yıldönümlerinde nikah tazeledi.

Önceki gün Hünkar Hacı Bektaş Veli Parkında bulunan Hünkar Kafe’de 70 kişilik bir davetli topluluğunun katıldığı törenle nikah yenileyen çift mutluluklarını sevenleri ile paylaştı.

Çocukları ve torunlarının da bulunduğu nikah tazeleme töreninde Atay çiftinin şahitliklerini damatları İrfan Yayla ve Barış Gülnaz yaptı. Atay çiftinin kızları Kontrol Teknikeri Eylem, İstatistikçi Erbil ve Öğretmen Eylem’in anne ve babalarının misafirleri ile yakından ilgilendiği nikah törenini Laçin eski belediye başkanı Erdal Altuntaş’ın kıydı.

41’inci yıldönümü pastasını heyecanla kesen Atay çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.