5 ildeki bazı alanlar “Riskli Alan“ ilan edildi

Bakanlar Kurulu, Amasya, Çorum, Gaziantep, Tokat ve Adana'nın bazı ilçelerinde bulunan belirli yerleri "riskli alan" olarak ilan etti.

02 Eylül 2013 Pazartesi 12:03
 5 ildeki bazı alanlar “Riskli Alan“ ilan edildi


Bakanlar Kurulu, 
Amasya MerkezÇorum OsmancıkGaziantep ŞahinbeyTokat Merkez ve Adana'nın Yüreğir ilçelerinde bulunan bazı alanları "riskli alan" olarak ilan etti. Bakanlar Kurulu ayrıca Karaman'ın Merkez ilçesi Hisar, İmaret ve Tahsin Ünal Mahalleleri sınırları içinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesini kararlaştırdı.

Riskli alan ilanı ve kentsel dönüşüm proje alanı ilanlarıyla ilgili 
Bakanlar Kurulukararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talebi üzerineBakanlar KuruluAmasya'nın, Merkez İlçesi Kirazlıdere Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 4.2 ha alan ile Çorum'un Osmancık İlçesi'nde bulunan, Gaziantep'inŞahinbey İlçesi sınırları içerisinde yer alan, Tokat'ın Merkez İlçesi Kaledibi Mevkii'nde bulunan, Adana'nın Yüreğir İlçesi Köprülü Mahallesi sınırları içinde bulunan alanları "riskli alan" olarak ilan etti.

Bakanlar Kurulu, 
Karaman'ın Merkez İlçe, Hisar, İmaret ve Tahsin Ünal Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesini kararlaştırdı. - Ankara

(Ankara Haber Ajansı)



Son Güncelleme: 02.09.2013 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165