7 köyün yolu iyileştiriliyor

Çatak grup köy yolunda iyileştirme yapılıyor.

14 Haziran 2018 Perşembe 19:24
7 köyün yolu iyileştiriliyor

İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan merkeze bağlı Çatak Grup Yolu’nda, iyileştirme ve Bitümlü Sıcak Karışım asfalt altyapı çalışmalarına başlandı.

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre, Çatak yolunda öncelikli olarak platform genişletme ve altyapı çalışmaları yapılacak. Altyapı çalışmalarının ardından da BSK asfalt kaplama yapılarak konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sağlanmış olacak.

Yaklaşık 13 kilometrelik yolda yapılacak iyileştirme ve asfalt kaplama çalışmalarından Beydili, Hamamlıçayköy, Türkler, Çatak, Ayaz, Çalyayla, Kızılpınar köyleri olmak üzere 7 köy faydalanacak.

Bu köylerin yanı sıra piknik veya başka amaçlarla Çatak mesire alanına giden vatandaşlar da trafikte güvenli seyredecek.

Son Güncelleme: 14.06.2018 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-06-14 19:30:59

Çorum İskilip Tosya duble yolunun yapılması için gerekli çabaları göstermenizi dilerim İskilip Tosya yolu kötü yakışmıyor gerçekten yakışmıyor Çorum İskilip yolunu artık duble yapılsın seçim geldi ihtiyaçlar belli bittimi seçim çevresinde görünürler seçilen vekillerimiz

Avatar
İskilipli ye cevap 2018-06-15 02:57:30

İskilipli kardeş maşAllah iyi kamuoyu oluşturmaya çalışıyor her haberin altın da Tosya yolu valla gece ruyalarima giriyor helal sana iskilipten milletvekili olacak adamsın selamlar

banner165