AHL Park ödül aldı

AHL Park ödüle layık görüldü.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:12
AHL Park ödül aldı

AHL Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iş dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri kabul edilen 14. StevieAwards Platformu Uluslararası İş Ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü.


AhlatcıGroup tarafından 290 milyon TL yatırımla Çorum'da hayata geçirilen, yönetim ve kiralaması JLL Türkiye'nin üstlendiği AHL Park 19 Kasım 2016'da görkemli bir açılış yapmıştı. Çorum'a yeni bir heyecan katan ve açılışı ile birlikte büyük yankı yapan AHL Park, görkemli ışık gösterileri, konserleri ve yurt dışından getirilen kortejleri ile Çorumlulara unutulmaz anlar yaşatmıştı.


AHL Park'tan alınan bilgiye göre Çorum'un ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi AHL Park yıl boyunca düzenlediği birbirinden özel etkinliklerle iş dünyasının en prestijli uluslararası ödül organizasyonlarından 14.Stevie Awards Platformunda "Açılış Etkinlikleri" ile "Yılın Marka Deneyimi' kategorisinde çok sayıda ülkenden pek çok katılımcıyı geride bırakarak Bronz Ödüle layık görüldü.


Çorum halkına açıldığı ilk günden beri yaptığı etkinlik ve kampanyalarla her anlamda katkı sağlayan, dünya markalarını bir araya getiren AHL Park, her geçen yeni gün yeni bir başarıya imza atmaya devam ederek başarısını kanıtlamış oldu.


StevieAwards, iş dünyasının önde gelen saygın ödülleri arasında yer alan ve tüm dünya çapında bireysel ya da kurumsal düzeyde, kamu ya da özel sektörden, kâr amacı güden ya da gütmeyen tüm katılımcıların başvurusuna açık bir ödül programı.


Kaynak:www.corumhakimiyet.net

 

 

Son Güncelleme: 14.08.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.