AHL Park'ta etkinlik

AHL Park AVM, geçtiğimiz hafta sonu yine birbirinden eğlenceli atölyelere ev sahipliği yaptı.

08 Ağustos 2017 Salı 00:46
AHL Park'ta etkinlik

AHL Park AVM, geçtiğimiz hafta sonu yine birbirinden eğlenceli atölyelere ev sahipliği yaptı.


Bahçeşehir Koleji’nin kurmuş olduğu stantta yüz boyama, balon dağıtımı gibi etkinlikler yapılırken, bir yandan eğitmenler gelen öğrencilere robotik kodlama alanında da bilgi verip oyun oynattı. Aynı zamanda çocuklar, 15.00-18.00 saatleri arasında çocuk atölyesi ile keyifli vakitler geçirdiler.


Tabaktan tasarım atölyesi, taç yapım atölyesi, şekilgeçler ile tasarım, Funslime partisi ve sihirli kum partisi renkli saatler yaşattı.


Öte yandan Ağustos ayı boyunca her hafta sonu kına atölye çalışması yapılacak. Bayanlar ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği atölye çalışmalarında ziyaretçiler ücretsiz olarak kına motifleri yaptırabilecek. 15.30-19.00 saatleri arasında yapılan etkinliğe tüm Çorumlular davet edildi.


Son Güncelleme: 08.08.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.