AHMET DEDE’NİN DUASI

Buhara Evlerde bulunan Ağız ve Diş Polikliniği’nin açılışını yapmak üzere Çorum’a gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, milletvekilliği döneminde başlattığı ziyaret geleneğini sürdürüyor.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:35
 AHMET DEDE’NİN DUASI


Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas ve beraberindeki heyet, Milli Görüş’ün önemli isimlerinden eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Doğan'ı evinde ziyaret etti.

Ziyarete Kafkas ile birlikte Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kaya ve işadamı Mahmut Köksal katıldı.

Ahmed Doğan’ı unutmadı

Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden Milli Görüş’ün önemli isimlerinden eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Doğan'ın evinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında Doğan, konuklarına geçmişte yapılan siyasi ve toplumsal mücadeleye ilişkin anılarını anlattı.

Doğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra hükümet üyelerine dua ettiğini, aynı şekilde Kafkas ve beraberindeki heyeti de dua listesine dahil ettiğini ifade etti. Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ta, Evde Bakım Hizmetleri kapsamında Ahmet Doğan’ın evinin her ay ziyaret edilerek sağlıkla ilgili talep ve şikâyetlerinin dinlenmesi talimatı verdi. Kafkas, “Ahmet Doğan kanaat önderimiz. Kendisi zengin değildi, ama dik duruşlu, son derece yardımsever bir insandı. Bize adamlık öğretti. Türkiye son günlerde kritik dönemlerden geçiyor. Kendisinden dua bekliyoruz” diye konuştu.





Son Güncelleme: 24.07.2013 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.