Alt yapıda yarına yatırım

Öğretmen Lisesi Caddesi’nde bölgede başlayacak yapılanma için altyapı çalışmaları başlatıldı.

06 Kasım 2018 Salı 23:18
Alt yapıda yarına yatırım

Çorum Belediyesi’nin alt yapıda ileriye dönük çalışmalar yaparken sadece bugünü değil geleceği de düşündüğü bildirildi. Bu kapsamda Öğretmen Lisesi Caddesi’nde bölgede başlayacak yapılanma için altyapı çalışmaları hızlandırılarak atık su kanal hattı çalışması başlatıldı.

Mevcut yerleşim alanlarında ihtiyaç duyulan içme suyu şebekesi ve kanalizasyonda yenileme ve yeni hat döşeme işlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, bir taraftan da yeni yerleşim alanlarının sağlıklı ve planlı olabilmesi adına bu bölgelerde sağlam ve kaliteli malzemelerle altyapıyı oluşturduklarını belirtti.

Başkan Gül, şöyle dedi; “Belediyecilik, şehirleşme anlamında ileri görüşlü olmayı gerektiriyor. Yerleşime yeni açılan bölgelerde üst yapıyı yapmadan önce altyapıyı sağlam bir şekilde yapmak bu bölgelerin hızlı gelişmesini ve sonrasında buralara yapılacak üst yapıların uzun süre kullanılması adına önem arz ediyor. Çorum Belediyesi olarak buna önem veriyoruz. Yeni açtığımız Öğretmen Lisesi Caddesi’ne de 1400 metre uzunluğunda 300’lükbeton atık su borusu yerleştiriyoruz. Ayrıca bölgenin okullar bölgesi olması sebebiyle de altyapı ve üst yapı  ayrı bir önem arz sahip. Yaptığımız tüm çalışmaları sadece bugünü değil geleceği de düşünerek yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165