Arakan için seferberlik

Kızılay Derneği Arakan için yardım seferberliği başlattı

03 Ekim 2017 Salı 15:19
Arakan için seferberlik

Kızılay Derneği Çorum Şubesi Başkanı Sedat Canbolat, yüzyıllardır baskı ve zulüm altında yaşam mücadelesi veren, 2012 yılında başlayan saldırılarla da yerlerinden edilen, evleri yakılan yıkılan zulüm her türlüsüne maruz kalan Arakanlı Müslüman kardeşlerimizin imdadına her zaman olduğu gibi yine Türkiye insanı ve Kızılay’ın sahip çıktığını bildirdi.

Her gün zülmün her çeşidini iğrenerek izlediğimiz Arakanlı Müslüman kardeşlerimizin perişan durumuna duyarsız kalmanın ne insanlığımıza ne de inancımıza sığmayacağını belirten Canbolat, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Kızılay Derneğimiz yine profesyonel bir organizasyon yaparak Arakanlı kardeşlerimizin yaralarına ilaç olmak için yeme, içme, barınma ve giyinme gibi acil ihtiyaçları için yurt çapında kampanya düzenlemiştir. Mazlum kardeşlerimiz için oluşacak nakdi yardımlarla bölgeye yakın yerlerden temin edilecek malzemeler kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Her zaman olduğu gibi yine Çorumlu hayırseverlerimizin bizi yalnız bırakmayacağını onların sefaletine bir nebze de olsa çare olacaklarına inancımız tamdır. Kim ben yardım edeceğim derse Kızılay olarak emrindeyiz. Bir çok okulumuzun yöneticileri, öğretmenleri, öğrenci ve velilerinin dahil edildiği kampanyalar düzenleyerek duyarlılık göstermişlerdir. Bir yardım kuruluşunun temsilcisi olarak biz de öğrencilerimizin, geleceğin büyüklerinin böyle durumlarda duyarlı olmasını ve bu bilince sahip olmasını önemsiyoruz. Yapılan yardımın büyüklüğü değil yapılıyor olması önemlidir. Her öğrencimizin bir 1TL’si bizim için çok önemli ve kutsaldır. Her birimiz yapacağımız bir ekmek bedeli yardımı ile yiyecek dağları oluşturabiliriz.

Yardım severlerimiz 0533 384 76 88 telefon numarasından ulaşarak makbuz karşılığı yada aşağıda belirtilen  Kızılay Derneği Çorum Şubesi hesabına açıklaması Arakan için yardımdır notu yazılarak bağışta bulunabilirler.

 
Banka Adı : ZİRAAT BANKASI
Şube           : 78-ÇORUM ŞUBESİ
Hesap         : 1868 5416
IBAN         : TR94 0001 0000 7800 0018 6854 16


Bağışçılarımızdan en az 30 TL bağış yapan acil bir yardım paketi,105 TL yardım yapan normal gıda paketi için katkı yapmış sayılmaktadır.

Haydi Suriyeli kardeşlerimize yaptığımız rekor yardımlar gibi Arakan için de yardım ederim.”







 

Son Güncelleme: 03.10.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165