Arakan'a SMS kampanyası

AK Parti Arakan'a yardım kampanyası başlattı

01 Ekim 2017 Pazar 17:25
Arakan'a SMS kampanyası

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları tarafından Arakan'da zulüm gören kardeşlerimize yardım kampanyası başlatıldı.

Konuya ilişkin bilgi veren  AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, şu bilgileri  verdi;

“Arakanlı kardeşlerimiz için başlatılan yardım kampanyası tüm GSM operatörlerinden, cep telefonlarımızın SMS bölümüne " KARDEŞLİK " yazıp 1866 'ya mesaj göndermeleri ile gerçekleşiyor. Her SMS ile 10 TL tutarında bağış yapılıyor ve bağışlar AFAD aracılığıyla Arakanlı kardeşlerimize ulaştırılıyor.


Arakanlı Müslüman Kardeşine Ses Ol Nefes Ol’ sloganıyla başlatılan bu yardım kampanyasına kalbi Arakan'daki kardeşlerimiz için atıp onlara ulaşamayan herkesin desteğini bekliyoruz.

Tecrit ve baskı altındaki Müslüman kardeşlerimizin sessiz çığlığının yankı bulabilmesi için bizlerin desteğine ihtiyaçları var. Budistlerin baskılarından ve katliamdan kaçıp yersiz yurtsuz kalan ve Bangladeş'e sığınan Arakanlı sayısı 500 bini geçti. Hayatları çalınan bu insanların tekrar hayata tutunabilmeleri için tüm Çorumlu hayırseverlerden bu SMS kampanyasına destek bekliyorum.







 

Son Güncelleme: 01.10.2017 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.