Aşure etkinliğinde buluştular

Alaca Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi'ne aşure dağıtıldı

19 Ekim 2017 Perşembe 10:44
Aşure etkinliğinde buluştular

Alaca Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesinin geleneksel olarak düzenlediği Muharrem Ayı Kerbela Şehitlerini Anma ve Aşure Dağıtımı etkinliği yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Program ilçe Kaymakamı, İlçe Askerlik Şube Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü ile ilçemizdeki çeşitli okul müdürlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi Müdürü Murat Ökten bu tür faaliyetlerin gençlerimizin milli ve manevi yönlerden gelişmelerine fayda sağlayacağını belirterek bu duygulara sahip gençlerin yarınlar daha sağlam adımlarla ilerleyebileceğini belirtti.

Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi öğrencilerinin ilahi ve şiir dinletisi sonrasında program misafirlere aşure ikramıyla sona erdi.












Son Güncelleme: 19.10.2017 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.