Ata Caddesi böyle oldu

Ata Caddesi'nde alt yapı yenilendi, asfalt serimi başladı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 17:08
Ata Caddesi böyle oldu

Belediye Başkanı Zeki Gül, Ata Caddesi’nde asfalt serimini yerinde inceledi. Gül, söz verdikleri gibi caddenin alt yapı işlerini 20 günde bitirdiklerini, ardından üst yapı ve yolla ilgili asfalt çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

Şehrin dört bir yanında alt yapı, üst yapı ve yol çalışmalarına devam ettiklerini belirten Gül, "20 günde Ata Caddesindeki içme suyu, kanalizasyon şebekesi gibi altyapı çalışmalarını tamamlayacağımızın sözünü vermiştik. 1400 metre kanalizasyon şebekesi 1100 metre de içme suyu hattı çalışması yaptık. Buradaki alt yapı çalışmalarından hemen sonra da caddemizi asfalt serimi için hazır hale getirdik."

Geçtiğimiz yıl Ata Caddesi’nin bir kısmında yenileme çalışması yaptıklarını hatırlatan Gül, “Kazı yapılan alanda 5150 ton mekanik serdik. Bu mekaniğin üzerine de 5.000 ton asfalt serimi yapacağız. Asfalt işleri bitikten sonra Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü trafik işaretleme ve levhalama işlemini gerçekleştirecek. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.08.2018 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165